Slot motivasi di SMK(P) KAPAR, Klang

Pada 17 April 2010 (SAbtu), terlerai sudah satu pertemuan slot ceramah dan aktiviti di SMK(P) KAPAR, Klang. Slot selama 2 jam yang diamanahkan untuk KRIM SAK berjaya dilaksanakan oleh penggerak2 KRIM SAK yang melibatkan seramai hampir 400 orang pelajar perempuan tingkatan 3 dan 5. Progtram dibuat di dalam dewan yang padat, beserta sistem audio yang agak baik, tetapi sistem visual pula kurang ‘çantik’ namun segalnya bukan halangan bagi kami dan berjaya disempurnakan dengan baik.

Tajuk ceramah motivasi, Selamat Tinggal Jahiliyah disampaikan oleh Cikgu Hardi…di selang selikan dengan video klip lagu dan informasi…nyata berjaya mempertahankan minda dan mental pelajar selama sejam setengah..walaupun pada hakikatnya, masa yang diberikan tidak mencukupi…..

Selepas itu, slot di ambil alih oleh Ustazah Noraisyah bagi sesi aktiviti yang cukup menarik….Mudah-mudahan permulaan ini membuka seribu peluang lagi kepada KRIM SAK untuk melebarluaskan aktiviti ke sekolah-sekolah yang lain.

krim Shah Alam Klang

2 Komen

Filed under Aktiviti, info krim SHAH ALAM KLANG, Kem motivasi dan ceramah agama, Program di SEKOLAH

2 responses to “Slot motivasi di SMK(P) KAPAR, Klang

  1. semua aktiviti yg dijalankan amat bagus krna ini akn membri ksedaran kpd setiap plajar yg melakukan dosa/maksiat….kita perlu mnyedarkan masyarakat tentng maksiat yg dilakukan..kita jg perlu memelihara agama kita iaitu agama islam krn kita hnya brgntung pd ajaran islam….aktiviti ini perlu sentiasa dijalankan agar setiap pelajar beringat apabila mahu melakukan maksiat..selain itu kita perlu menyerapkan ajaran islam yg scukupnya kpd plajar dan golongan yg beragama islam…sekian wasalam…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s