Program Cuti Sekolah KRIM Hulu Langat

Kelab Remaja ISMA (KRIM) Hulu Langat akan menyajikan para remaja sekitar Daerah Hulu Langat dengan program perkhemahan musim cuti sekolah. Berbagai aktiviti menarik yang akan disusun untuk memenuhi citarasa dan jiwa remaja.
Butiran kem “Boyz II Men” dan kem “Pretty Gurlz” adalah seperti berikut:

Tarikh: 14 – 16 November 2008 (Jumaat – Ahad)
Tempat: Kem Herba Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor
Yuran: RM 90 shj.

pretty-gurlz

About these ads

34 Komen

Filed under Aktiviti, Camping, info krim DAERAH HULU LANGAT

34 responses to “Program Cuti Sekolah KRIM Hulu Langat

  1. yasmin

    wah..menarik…kalo yg dok luar HL bleh join ker??

  2. orang yang berminat

    nk taye..
    aktiviti laki dgn pompuan same ke atau asing

  3. Kepada “orang yang berminat”

    Aktiviti dijalankan berasingan sepenuhnya antara peserta putera dan puteri.

    Kepada “yasmin”

    Boleh tahu dari mana tu? Boleh dipertimbangkan.

  4. zakir

    Kepada “yasmin”

    yasmin kelana jaya ke nih? bolehlaa kalau nak join. tapi sebenarnya, krim petaling jaya pun mungkin akan buat camping juga macam biasa cuma tak pasti bila tarikhnya dan tak tau kat mana.

  5. Kepada Yasmin

    Untuk N9 boleh lawat http://isman9.wordpress.com/ untuk sebarang aktiviti dan pertanyaan.

  6. Khairudin

    salam

    sila lihat perubahan jadual prog yg telah bertukar tarikh & masa dan tempat.

    mohon maaf atas perubahan last minit.

    pohon war war kan kepada rakan2.

    wassalam.
    Pengarah KRIM DHL

  7. sye dr KL..
    dalam borg 2 kte,,
    bkumpul di pejabat isma,,
    tp xde alamat pejabat pown…

  8. zakir

    pejabat isma
    D/A Ikatan Muslimin Malaysia
    No 25-1-1 & 27-1-1
    Jalan Medan Pusat Bandar 1, Seksyen 9
    43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

    belakang pusat rawatan az-zaharah
    berdekatan masjid hasanah, billion pkns bangi
    restoran amir

  9. Pingback: Program Cuti Sekolah KRIM « .::ERTI KEHIDUPAN::.

  10. Dini

    Salam.Nak tanye,Bila tarikh tutup pendaftaran kem ni?

  11. myra

    myra nk tnye…myra x dpt borg 2..myra dgar dri ikim je..
    cane nak dptkan borg tuh.?wajib pki tdg yer.?myra tnyer sbb kwan myra nk msok tpi dy x pki tdg…boleh.?

  12. myra

    myra nk tnye…myra x dpt borg 2..myra dgar dri ikim je..
    cane nak dptkan borg tuh.?wajib pki tdg yer.?myra tnyer sbb kwan myra nk msok tpi dy x pki tdg…boleh.?myra bru form1..

  13. zakir

    x pki tdg pun boleh.

    utk mudahkan pendaftaran, boleh daftar dgn email nama dan ic ke khai_ali@yahoo.co.uk tapi perlu dptkan keizinan dari ibubapa. so tak perlu borang.

    Bayaran deposit yuran sekurang-kurangnya RM50 bolehlah dibuat ke dalam akaun Maybank no. 564294101421 (Khairudin bin Hj Mohd Ali). Sila faks kan slip bank ke no faks 03-27136422 (u/p: Khairudin) atau e mailkan kepada khai_ali@yahoo.co.uk dan baki boleh bagi masa perkhemahan nanti bayar ppenuh lagi senang. Mohon daftarkan segera sebelum Rabu 12 november, 1 ptg, untuk urusan insurans.

    tarikh tutup tak diiklankan tapi tempat masih ada.

  14. Kak Shida

    AKUM. SAYA BERMINAT NAK HANTAR ANAK.
    TARIKH LAIN ADA TAK. AKHIR BULAN NOVEMBER?
    TERIMA KASIH. O16-6808208

  15. Khairudin

    W’salam, berikut disenaraikan kem pada tarikh lain dan contact persons:
    1) Kem Jati Diri 2 – 27-28 Disember, Kem Rimba Komanwel, Rawang, Selangor. Hubungi: Cikgu Hardi 019-2039390
    2) Kem Remaja ISMA – 29-30 November, Laman Bistari Resort, Hutan Lipur Sungai Tua. Hubungi: Lutfi 019-5058793 / Hamima 019-3172707.
    3) Kem Remaja Muslim Kontemporari (Lelaki) – 28-30 November, Kem SMA, Kg Gadong, Labu, NS. Hubungi Norhelmi Jamil 019-2445736

    Semua adalah dianjurkan oleh Kelab Remaja ISMA.

  16. abang saya dah sertai kem tersebut..!! kan ade tayangan semasa majlis penutup tu kan..!! blh abg anta kat saye klip video tersebut x………!!

  17. umar hafidz

    saye nk klip video gambar tu tau..!!

  18. Atul

    Ada kosong lagi tak? Saya nak hantar adik saya.

  19. afif..

    wow..dah ikot dah kem ni..best2… sape x join mmg rugi!!!

  20. Khairudin

    Salam,
    Saudara Umar Hafidz,
    Insya Allah, klip video tersebut dalam proses pengubahsuaian, untuk masukkan slide photo masa majlis penutup dan penyampaian hadiah. Diharap bersabar, akan saya post kan dalam youtube. Anda boleh download daripada situ. Saya akan beri address site nya bila dah upload nanti. Selamat bercuti panjang.

  21. umar hafidz

    abang khai… bila dh masuk youtube nanti bg lar dia punya laman web yer..!! assalammualaikum..

  22. salam,

    berikut program cuti sekolah anjuran KRIM Melaka:

    1) Kem Remaja Muslim 08 (anjuran KRIM Melaka):
    Tarikh: 13 -14 Dec 08
    Tempat: Gunung Datuk, Rembau
    Peserta: 13 – 17 tahun
    Yuran: RM30.00 shj
    Contact: Mursyidi 013-2070696

    2) Kem Lepasan SPM (anjuran bersama KRIM dan Pembina Melaka)

    Tarikh: 16 – 18 Jan 09
    Tempat: Kompleks Rakan Muda, Daerah Alor Gajah
    Peserta: Lepasan SPM 08
    Yuran: RM 50.00 shj
    Contact: Murshidi 013-2070696

  23. aisyah

    kat mane nak dapatkan kip video untuk kem herbe kat sungai congkak

  24. suryati

    Dear Sir,

    I am interested to send 2 of my kids to the following program: Please send detail.

    Kem Jati Diri (anjuran KRIM Shah Alam Klang)

    Tarikh: 27-28 Disember

    Tempat: Kem Rimba Komanwel, Rawang, Selangor

  25. sila ikut link youtube di atas

  26. hanim

    salam,

    kpd aisyah, atau sesiapa yg berminat utk mendapatkan klip video kem herba sg congkak tempoh hari, sila email saya: hanim_muzaifah@yahoo.co.uk. Terima kasih.

  27. manusia yg pnh pegi kem

    assalamualaikum,,,
    kem ni mmg best,, kteorg ske… tapi…. kem taon lps lg best…

    lg 1,, bley x nk tanye / mntak list aktiviti yg bakal krim buat… (kami x nk ketinggalan)…..

    harap kem akan datang akan terus maju….

    maju

  28. manusia yg pnh pegi kem

    sori…..
    tertinggal tadi,,,,

    MAJU KRIM UNTUK AGAMA!!!!!!!

  29. kakyong

    Salam,
    akak nak tanya, kem ni untuk remaja je kan? ada tak KRIM buat kem untuk anak2 yang belum remaja maksudnya anak sekolah rendah (7-12 tahun)? TQ.

  30. zakir

    suryati,

    kem tu ada kat laman web http://remajaisma.wordpress.com/2008/03/04/kem-jati-diri-muslim/

    http://remajaisma.wordpress.com/2008/11/21/kem-cuti-sekolah-krim/

    1) Kem Jati Diri (anjuran KRIM Shah Alam Klang)
    * Tarikh: 27-28 Disember
    * Tempat: Kem Kem An-Naim, Hulu Langat, Selangor
    * Hubungi: Cikgu Hardi 019-2039390

    manusia yg pnh pegi kem,

    list aktiviti yg bakal krim buat utk 2009 belum finalise. boleh rujuk laporan aktiviti yg lalu sbg gambaran di http://remajaisma.wordpress.com

    kakyong,

    krim tumpu pada remaja 13-18 thn shj walaupun kadang2 ada juga yg umur 11-12 thn. utk anak sekolah rendah 7-12 thn, isma asingkan bawah nama program aulad/banat tapi rasanya tak de laman web macam krim.

  31. b_r

    laman web ISMA patutnya letak alamat dan no telefon pejabat pada kedudukan yang mudah dicari. Lebih mesra pengguna gitu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s